Wednesday, February 10, 2016

Pakej Lengkap Perkahwinan Murah 2016

Pakej Lengkap Perkahwinan mantap terbaikkk....2016...pilihan utk harga serendah RM12.80 dengan nilaii hebat dan berbaloi-baloii....


Tuesday, February 9, 2016

Majlis di Dewan Sekolah Selayang Dgn Pakej Mempelai B

Meriah majlis ni....berjalan lancar...syukur Alhamdulillah....Pakej Lengkap Mempelai B....berbalooi-balooii  dgn seri mempelai....


Majlis Di Keramat AU dgn Pakej Lengkap Mempelai B

Kali ni Seri Mempelai menjayakan majlis di Dewan Keramat AU2...majlis berjalan lancar.....terbaik...dgn hanya Pakej Lengkap Serendah Rm13.80/pax...majlis dah boleh ON.....


Monday, February 1, 2016

Pakej Lengkap Perkahwinan Mempelai B @ D'Klana

Majlis kali ni...di Dewan D'Klana, Kelana Jaya...Dewan besar mmg sesuai utk jemputan lebih dari 1000 org...Pengantin pilih tema pink ngn purple sikit....syukur majlis lancar dan dipermudahkan....

Dgn hanya pakej lengkap RM13.80 je...majlis dh boleh onn....


Saturday, January 30, 2016

Pakej Lengkap Seri Mempelai @ Dewan Melati Putrajaya

Majlis resepsi kat Precint 3....Dewan Melati...cantik dan eksklusif dewan ni...igt pakej2 grand je boleh selit kt sini....Alhamdulillah pengantin pilih kami utk jayakan majlis mereka...tak sangka la pulak....Mempelai B is Ohsemmm....RM13.80  jeee....Selamat Pengaantin Baru...sampaiii ke jannahh...yihuuu.....


Saturday, January 23, 2016

Pakej Katering VIP @ Seri Mempelai di Gombak

Alhamdulillah...pagi ni cuaca terbaikk...Tq Allah....hari ni berlangsung majlis resepsi di Tmn Melati,Gombak....Tq pilih Pakej Katering VIP Seri Mempelai...mantoppp dan tiptop....atas tu gambar yg sempat snap pagi ni....setting2 dh ready...pukul 11 nti dh boleh on mkn dan majlis...

#pakejlengkaprm13800
#pakejlengkaprm12800
#pakejlengkapmempelai
#pakejlengkapperkahwinan
#pakejkahwinlengkap
#pakejkatering
#katering
#serimempelaiweddingcatering
#serimempelai
#wedding
#pengantin
#perkahwinanindah
#pengantinmuslim
www.smempelai.com


Seri Mempelai @ Dato Keramat....VIP A

Kali ni majlis kat Kompleks Sukan Dato Keramat....Pengantin ambil khidmat Katering dan Kelengkapan je...Pakej VIP A...soo pelamin sebesar alam tu bkn kami design....org lain pye...nak kami buat pun boleh...tpi kami tak galak sgt...sebab kos tinggi...baik guna duit tu g honeymoon....tpi kalau ada lebih dan teringin sgt2...boleh je....its better be simple smart and jimat...hehehe....majlis lancar...syumur Alhamdulillahh... Seri Mempelai Ohsemmm...


Majlis Di Lembah Jaya Utara Terbaikkk

Majlis sebentar tadi di Ampang...kawasan majlis agak mencabar sikit...tapi berjaya diharungi dgn baik...respon tuan rumah pun positiff...syukur..majlis berjaya dan lancarr...tahniahhh....selamat pengantin baru....
Pakej Lengkap Mempelai B....


Thursday, January 21, 2016

Seri Mempelai Ketika di Pandan

Majlis ni kat Tmn Nirwana...Pakej RM13.80 per pax je....dapat Katering, Kelengkapan Kanopi, Busana, Silekan,Pelamin,Fotografi, Sistem PA n DJ dan mcm2 ada.....jimat and smart....syukurr majlis berlangsungg dgn lancarr....


Seri Mempelai @ Pandan

Pakej Lengkap Mempelai B...last week di Tmn Nirwana, Pandan....ohsemmm....


Thursday, January 7, 2016

Seri Mempelai in Action di Kepong.....

Pagi tadi di Dewan Intan Baiduri kkat Kepong team kami buat persiapan utk majlis esok.....semua dah siap dah...Alhamddulillah...tggu esok utk berlangsung je....

Macam biasa pengantin pilih pakej hot kami Mempelai B...RM13.80 jeee....paasnii ke Frim pulok...joommm...


Pakej Lengkap Seri Mempelai di Keramat

Masa ni...kami buat persiapan di Keramat Jaya....kuat betul angin kawasan ni...mencabar jugak...tapi Alhhamdulillah...team kami dpt siap kan jugak.....majlis ni last week....tak sempat nnak update....byk update kt FB je....insyaAllah istiqomah kat sini jugak...

Pengantin ni ohsemmm sgt...sweet2 gitu...just dgn pakej RM13,800 je...dpt semua2 yg tertera kt atas tu lahh....

be smart to jimat...hehe....adiooss...wassalam....