Monday, February 13, 2017

PAKEJ LENGKAP KAHWIN SERI MEMPELAI @ CHERAS

Majlis Resepsi ini berlangsung di Pusat Komuniti Bandar Tun Razak,Cheras...Alhamdulillah berlangsung dgn jayanya....Tema yg menjadi pilihan adalah merah cream.....mmg ohsemm sgt2....
dgn hanyan pakej lengkap mempelai B....majlis dah bokeh onnn.....syukur Alhamdulillah....


PAKEJ LENGKAP KAHWIN SERI MEMPELAI @ ULU LANGAT

Alhamdulillah majlis di Ulu Langat berjalan lancar seperti yg dirancang....tema ungu menjadi pilihan....pakej pilihan mempelai ini ialah
Pakej Lengkap Mempelai B RM13.80....mmg ohsemm dan pakej ini still menten hampir 6 thn....


Wednesday, December 28, 2016

TESTIMONI DAN MAKLUMBALAS PELANGGAN KAMI

Alhamdulillah syukur...banyak sokongan dan respon-respon positif dari pelanggan-palanggan kami mengenai pakej perkahwinan yg ditempah....boleh klik Testimoni utk byk lagi komen-komen dari pelanggan kami..

video

video


Monday, December 19, 2016

PAKEJ LENGKAP KAHWIN @ SEK.13, SHAH ALAM

Majlis Resepsi yg berlangsung di Dewan MBSA Sek.13, Shah Alam...Alhamdulillah berlangsung dgn jayanye....syukur...

Follow FB dan IG kami utk aktiviti2 kami yg terkini


Wednesday, November 16, 2016

PAKEJ LENGKAP KAHWIN @ BANGSAR

Majlis berlangsung di Dewan Bukit Bandaraya, Bangsar.... berlangsung dgn jayanya...syukur Alhamdulillah...
Pakej Lengkap Mempelai B RM13.80 majlis dh boleh ON....


ALHAMDULILLAH TESTIMONI PAKEJ OHSEM


Tuesday, October 25, 2016

PAKEJ LENGKAP KAHWIN @ SERI KEMBANGAN

Alhamdulillah Majlis berlangsung di Homestay Puncak Jalil, Seri Kembangan...mmg ohsemm sgt2...Pakej Lengkap Mempelai B majlis dah boleh onn....
#katering
#busana
#solekan
#pelamin
#fotografi
#dj
#kanopidewan
#pakejlengkapkahwin

follow kami kt fb & instagram
seri mempelai wedding catering


Wednesday, October 5, 2016

Pakej Lengkap Kahwin @ Mardi

Majlis berlangsung di Dewan Penyelidikan Mardi...Alhamdulillah berlangsung dgn jayanya....Pengantin memilih Pakej Lengkap Mempelai B...mantoppp dan terbaikkk....


Monday, September 5, 2016

Pakej Kahwin Lengkap @ Majlis di Klang Lama

Majlis Resepsi ni berlangsung di ILP, jln kuchai lama KL....kat Dewan yg sederhana besar cukup utk tampung tetamu dlm 800-1000.....kali ni tema yg dipilih adalah Gold cream....nmpk agak classy bila pilih warna ni...syukur majlis berjln lancar....Pakej lengkap Mempelai B je .....dah boleh on majlis...


Friday, August 19, 2016

MAJLIS...MAJLIS..MAJLISS

Lama tak upload event kami kat snini...biasa update kat FB je...tak sempat nak mengejas berita kat sini...InsyaAllah minnggu ni macam biasa ada 5 majlis resepsi...nanti kak Lynn update ye...


JANGAN ADA BENCII....


Ingat tu jangan lah sakiti isteri mu wahai para suami...tu lahhh magnet rezeki rumah tangga Uolls...Hebatnya doa seorang Isteri selepas Ibu....Powerrr tauuu....Kak lynn harap uolls saling sayang menyayang tauuu,,,tak mau gaduh2......byee....

BIAR TAK KAYA ASAL BAHAGIA??? YE KE...


Betul tu,,,kadang2 kita dok ingat kaya tu slah satu tiket utk bahagia...tapi kalau kaya...semua dok sibukk jee..apa la sgt...nak g jln2 pun sensorang kann...tapi bukan lah tak boleh kaya,,,tapi biar lah kaya yang berkualiti tauuu...bkn hamba kaya..biar kaya tu hamba kita...yang penting kita dapat merasai bersama hingga ke jannah...ok Uolls kak lynn harap Uolls semua bahagia hingga jannah...bye....:)

Thursday, June 9, 2016

BUSANA OHSEMM...

Ada beberapa koleksi baru busana yg sweet2 sgt dari kami dan panas2 lagi...kami akan upload lagi....

FOLLOW KAMI DI FB & IG @serimempelaiweddingcatering


Tuesday, June 7, 2016

RAMADAN KAREEM



Adalah dimaklumkan bahawa waktu urusan butik pada bulan RAMADHAN adalah ssepwrti yg tertera. Selamat Berpuasa dan Beribadah dgn penuh istiqamah. Aamin.




Posted via Blogaway


Saturday, May 28, 2016

Pakej Lengkap Mempelai B @ Desa Tasik










Majlis di Dewan Desa Tasik hari sabtu...syukur berjalan lancar....Pakej Lengkap Mempelai B



Posted via Blogaway


BERAKHIRNYA FASA PERTAMA 2016 RAMADHAN TIBA....

Alhamdulillah syukur, kita telah menghampiri fasa pertama bagi tempoh 2016 untuk majlis-majlis perkahwinan bagi meraikan kedatangan RAMADHAN yang bakal muncul dlm 7 hari lagi. Ini memberi ruang kepada kami untuk mengemaskini segala strategi dan juga semua aspek bagi memberi yang terbaik buat Bakal Pengantin yang tersayang. 

Terima kasih buat semua yang memberi kepercayaan yang tidak berbelah bagi buat Syarikat kami yang kerdil ini bagi merealisasi majlis anda dengan jayanya. Sempena kedatangan bulan yang sangat-sangat dinantikan ini bersama lah kita merebut segala ganjaran yang disediakan dan semoga kita semua senantiasa berada di bawah Rahmat Allah SWT. Aamin.

Sementara itu Tempahan untuk 2017 telah dibuka...jommm layan juga pakej-pakej "Owhsemm" kami.

Follow FB  dan IG kami untuk aktiviti-aktiviti majlis kami di
FB>>>>https://www.facebook.com/smempelai/
IG>>>>https://www.instagram.com/serimempelaiweddingcatering/